Konfirmation & Unga

Här hittar du information om konfirmation och ungdomsverksamhet i Istorps pastorat

Konfirmation

För dig som är född 2006 eller börjar i 8:an hösten 2020 är det snart dags att börja fundera på konfirmation. Information kommer i slutet av våren 2020.

Är du äldre och vill konfirmeras kan du kontakta kyrkoherde Hasse Andersson.

Anmäl dig till konfirmation här!

Här kan du snabbt och smidigt anmäla dig till konfirmation direkt via webben.

Konfirmationsanmälan

Svenska kyrkan i Istorps pastorat (Horred, Istorp och Öxnevalla församlingar) ordnar konfirmationsundervisning för dig som är 14. Många döps när vi är små (om du inte är döpt kan du bli det under konfirmations­tiden) och nu får du en möjlighet att ta reda på vad dopet betyder och vad kristen tro egentligen är.

I höst inbjuder vi till en grupp som träffas de flesta onsdagseftermiddagar i Horreds församlings­hem. Dessutom träffas gruppen vissa lördagar eller söndagar under terminen och kanske vid något lov. Vid några helger åker vi på gemensamma läger. Konfirmation blir det preliminärt i maj 2021.
Konfirma­tions­präst är vår komminister Daniel Wihlborg och dessutom medverkar ytterligare ett antal ledare.

På söndagarna under konfirmationstiden är konfirmanderna med i församlingens gudstjänster, gärna tillsammans med sina familjer.

Känner du någon som inte bor i vårt pastorat men ändå vill läsa här går det bra.

Har du särskilda behov av något slag kontaktar du Hasse Andersson.

Några av årgången kanske kommer att konfir­meras på läger. Vill någon av er vara med på våra lördagar / söndagar och våra läger är ni också  välkomna.

Batach (tidigare Kyrkans Ungdom)

Från 13 år. Gruppen träffas på torsdagskvällar kl 19 i Horreds församlingshem. Drop - in från kl 18.30.
Ledare är Emma Ekengren

Daniel Wihlborg