Två äldre personer fikar. Håller hand.
Foto: Ulrika Sodren/Ikon

Grupper och träffar

Vi erbjuder grupper med möjlighet till gemenskap, utifrån olika intressen. Det finns också olika träffar som arrangeras återkommande med olika teman. Välkommen att vara med!

Öxnehagakyrkan

Händernas lov

En verksamhet för vuxna där vi skapar med våra händer och umgås. Antingen gör man ett gemensamt hantverk i gruppen eller så tar man med sig något eget. Träffarna börjar inne i kyrkan med bön. Därefter blir det  fika, samvaro och möjlighet att skapa något kreativt.

Torsdagar varannan vecka kl. 13-15.

Kontakt: Helena Erlandsson

Huskvarna församlingsgård

Bibelstudier

Varannan torsdag, ojämna veckor kl. 18.30-20.00. Vi träffas för enkel fika och samtal kring någon bibeltext. Kvällen avslutas med en enklare andakt.

Kontakt: Ulf Svensson

Torsdagsgruppen

Torsdagsgruppen är en verksamhet för vuxna med psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar som träffas en gång i veckan. Målet är att erbjuda en personlig och kravlös, kyrklig gemenskap.Varje träff börjar med fika, därefter blir det andakt följt av sångstund med önskesånger. Vid kyrkans högtider firas gudstjänst inne i kyrkan.

Torsdagar kl. 18.00-19.30.

Kontakt: Åsa Forslund

Seniorgruppen

En grupp för män. Innehållet varierar mellan träffarna men inkluderar utflykter, studiebesök och inbjudna gäster.

Gruppen träffas ca 1 gång per månad.

Ansvarig: Lennart Israelsson

Hakarps församlingshem

Hakarpsträff

Välkommen att vara med - det är olika program varje gång. Det kan vara sång och musik, någon som håller föredrag om något intressant ämne eller visar ett hantverk. Någon gång framåt våren är det också pilgrimsvandring, då vi går en kortare vandring på ett par kilometer. Sträckningen är olika, men vi väljer en sträcka som är lämplig att gå med rullator.

Varannan torsdag (då det inte är sopplunch) kl.14.30. Håll koll i kalendern här på hemsidan.

Promenadgrupp

Snöra på promenadskorna och packa med lite fika i ryggsäcken. Ibland tar vi bilarna och åker iväg en liten bit om vi hittar någon fin ny promenadsträcka! Välkommen att gå med!

Tisdagar kl. 9.30. Vi träffas vid församlingshemmet.

Övriga grupper

Vi har också andra grupper som stickcafé och snickcafé.

Vill du engagera dig frivilligt, så finns det olika grupper att vara med i. Vi har en grupp som åker till Hela Människan och ordnar med frukost och lunch en eller ett par gånger per termin, och en annan grupp som hjälper till i Kyrkhjälpens arbete för romerna.

Pilgrimsvandringar

Under året arrangeras ett antal pilgrimsvandringar - vill du vara med kontaktar du expeditionen i Hakarp på tel. 036-30 43 75