Svenska kyrkan i Kina, Hongkong & Taiwan

Kontakt

Svenska kyrkan i Kina, Hongkong & Taiwan Besöksadress: 11 Middle Road, Kowloon, - HONGKONG SAR Telefon: +852-2367 2922 E-post till Svenska kyrkan i Kina, Hongkong & Taiwan Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Kina, Hongkong & Taiwan

Svenska kyrkan finns till för dig som är bosatt i Kina, Hongkong & Taiwan, eller bara är på genomresa. Vi firar regelbundet gudstjänster i Shanghai, Peking och Hongkong, har konfirmandundervisning, dop, vigsel (Hongkong), minnesstund/begravning och enskilda samtal.
Svenska kyrkan har inga egna lokaler utan samverkar med lokala församlingar och svenska ambassaden.
Präst och assistent är bosatta i Hongkong, men prästen reser varje månad till Peking och Shanghai, och en gång per termin till Taipei.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Mariners' Club, Middle Rd 11. Här finns vårt kontor och St Peters Church där vi firar regelbundna gudstjänster

Hongkong

I Shanghai möts vi till gudstjänst en gång i månaden i Community Church, Hengshan Lu 53

Shanghai

I Peking möts vi till gudstjänst en gång i månaden i Stora
Hedinsalen på svenska ambassaden.

Peking

I Peking möts vi till gudstjänst en gång i månaden i Stora Hedinsalen på svenska ambassaden.

En gång per termin besöker svenska kyrkans präst Taipei

Taipei

En gång per termin besöker svenska kyrkans präst Taipei

Vill du ha mer information om det som händer i Svenska kyrka i Kina/Hongkong? VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL VÅRT E-POST UTSKICK. Kryssa i den stad som du önskar få information om:

här hittar du information om våra gudstjänster

Det händer i Svenska Kyrkan i Kina, Hongkong & Taiwan