Besöksgruppen

Här kan du läsa om kyrkans besökstjänst.

I Högsby pastorats församlingar finns besöktjänstgrupper. Besöksgruppen utgörs av frivilliga personer som finns som stöd ifråga om hembesök, uppvaktningar, sorgeuppföljningar, närdiakoni och och ute på kyrkogårdarna vid allahelgona-helgen. Vi anordnar bland annat en fest för alla som fyller 80 och 85 år och gör hembesök hos de som fyller 90 år.

Just nu söker vi fler personer, i första hand till Högsby församling, som skulle vilja hjälpa till att finnas för någon annan någon eller några gånger per termin. Om du skulle vilja hälsa på någon som behöver det, eller finnas med vid några uppvaktningar har du möjlighet att vara med vid vår samlingsdag den 5 september mellan 9-11 i Högsby församlingshem. Det går även bra att kontakta vår komminister om du vill ha vidare information.

Ola Emilsson

Komminister