Soppluncher

Här kan du se schema för soppluncher under hösten 2018

Soppluncherna är till för alla! Har du inte haft möjlighet att vara med tidigare så kom gärna. Vi träffas i all enkelhet. Vi har lunchmusik och andakt vid varje tillfälle.

Onsdag 29 augusti kl. 12:00 i Långemålaförsamlingshem. Lunchmusik Jan-Erik och Christina Wåhlin

Torsdag 27 September kl. 13:00 (OBS tiden!) Högsby församlingshem. Lunchmusik med Jan-Erik och Christina Wåhlin. För världens barn.

Onsdag 31 oktober kl. 12:00 Isabogården i Grönskåra. Lunchmusik med Sven-Olof Bladh

Onsdag 28 November kl. 12:00 i Fågelfors församlingshem. Lunchmusik med Ann Hultman

Onsdag 5 december kl. Berga kyrka. Lunchmusik med Marie-Louise Ohlsson

Arr: Svenska kyrkan Högsby Pastorat, Röda korset och Sensus