Foto: Maria Edvinsson

Eva Johbarn

Kantor

Ny på jobbet! Härligt att få vara er kyrkomusiker. Jag började 1 september 2023. Är född och bor i Hunnestad/Blixtorp. Jag kommer att sjunga med två barnkörer. Åk F-2 sång/pyssel i Rolfstorps församlinghem på onsdagar. Åk 3-5 övar på torsdagar med vi kommer att sjunga i Hunnestads församlingshem. Vi erbjuder buss från Rolfstorp skola och Göthriks skola.

Jag kommer också att leda kören TON-åringarna på måndagar jämn vecka, för dig som dagledig eller pensionär. Projekt STAFFAN innebär manskör, vi övar 5 ggr varannan torsdag kväll med start 19/10.  Vi kommer enbart att sjunga sånger om legenden Staffan stalledräng.

Det blir också spel på Ekekullens gudstjänster och ibland blir det allsång eller önskepsalmer.

Hoppas vi ses!