Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Konfirmand

Konfirmation - visst är det något för dig? Vi diskuterar livets stora frågor såsom varför kärlek, som är så underbart kan göra så ont? Hur blir man lycklig? Vad händer efter döden? Gud finns han? - Är det en han? Vi kommer att göra mycket KUL tillsammans. Vi åker på läger, tittar på film, dramatiserar, diskuterar, lyssnar på musik och lär känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs av dig är att du är engagerad och kommer på våra träffar.

Vad handlar konfirmation om?

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet
och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud. Under konfirmationstiden får du testa att ta på dig ett par ”kristna glasögon” och se dig omkring med ”kristna ögon”. Vad tror du att du skulle se? Många blir förvånade. Oj, är det så här att ha en tro?

Har ni frågor kring konfirmationen?

Erika Jernberg

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling