Konfirmation 2021-2022

Ett unikt tillfälle att tillsammans med andra få dela tankar kring livet, tro och kärlek. Det blir utrymme för allvar och skratt, samtal, lek, musik och fika. Du lär känna nya människor och får nya vänner.

ANMÄLAN ÖPPNAR DEN 9 SEPTEMBER 2021

Har du frågor om konfirmation, de olika alternativen eller något annat? Hör av dig till Tobias Jonson! E-post: tobias.jonson@svenskakyrkan.se eller tel; 08-555 670 29.

Registrera din mailadress här och få ett meddelande när anmälan öppnar.

Få ett mail när anmälan öppnar

Om du vill bli påmind om när anmälan öppnar kan du registrera din e-post här.

Klicka här

Konfirmation i Svenska kyrkan

VAD TÄNKER DU PÅ?

Alla går runt och funderar på något - ibland är det lätt att känna sig ensam om sina tankar. Du är inte ensam om att fundera över livet.

Varje år väljer ca 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Syftet är att du ska lära känna dig själv, varför du tänker som du gör och även förstå hur andra resonerar. Du får också chansen att undersöka kristen tro och vad som händer i kyrkan. Konfirmandtiden är en upptäcktsresa!

Kom som du är!
Troende, tvivlare, tyckare, nyfiken? Du är välkommen precis som du är, även om du inte tillhör Svenska kyrkan eller om du inte är döpt. Alla är välkomna och kan börja som konfirmand. Du kan också vara med hela tiden utan att konfirmeras.

Det är du och dina frågor som är viktigast
Varför konfirmeras? Vi i Svenska kyrkan i Haninge vill ge dig utrymme och tid att tillsammans med andra ungdomar, ungdomsledare och vuxna prata om livets alla stora frågor.

Vi tror inte att det finns färdiga svar, men vi tror att Gud har med våra liv att göra. Som konfirmand får du under en tid umgås med mänsklighetens äldsta frågor och vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om.

Fler alternativ hittar du på stora sidan: svenskakyrkan.se.

Om konfirmation
Konfirmation för dig som är teckenspråkig
Konfirmeras som vuxen
Vanliga frågor om konfirmation