Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Internationell verksamhet

Svenska kyrkan i Haninge deltar tillsammans med kyrkor världen över i arbetet för mänskliga rättigheter; en värld utan fattigdom, hunger och förtryck.

Svenska kyrkan drivs av övertygelsen om varje människas okränkbara värde. Tillsammans med andra kyrkor och biståndsorganisationer finns Svenska kyrkan i hela världen för att hela världen.

Uppdraget är att vara kyrka just nu – för försoning, förvandling och upprättelse. Du kan bidra på många sätt bland annat som ombud, som volontär, via våra vänförsamlingar i Estland och Tanzania, med pengabidrag med mera.

Kontaktperson inom Svenska kyrkan i Haninge för internationellt arbete

Daniel Andersson, tel. 08-55567028
E-post: Daniel.n.Andersson@svenskakyrkan.se

Läs mer om Svenska kyrkans internationella arbete