Barn 7-12 år

Kanske pysslar vi, fikar, bakar, ser film, lyssnar på berättelser ur Bibeln eller spelar biljard. Vi umgås och pratar om vad som känns viktigt i livet, äter kanske något gott och funderar ihop. Det är kostnadsfritt att delta i barnverksamheten.

Miniorer 7-9 år

Vi leker, pysslar, gör utflykter, upptäcker kyrkans traditioner. Vi utgår från barnens behov och intressen, har stor respekt för deras frågor och funderingar. Vi bjuder på fika och ibland är barnen med och bakar något själva.

Juniorer 10-12 år

Vi utgår från barnens behov och intressen, samtal och funderingar avhandlas respektfullt utifrån barnens tankar och frågor. Vi har skapande verksamhet, följer kyrkoåret och bjuder på fika - ibland är barnen med och bakar något själva.

Fritidsgrupp 7-9 år

Möjlighet till avkoppling efter skolan under trygga former. Vi serverar mellanmål, leker, pysslar och följer kyrkans traditioner. Plats: Vendelsö kyrka.

MiniMaxi-dagar

Små och stora umgås tillsammans. Pyssel, sång, middag och andakt i S:t Eskils kyrka

Alla barn i centrum-träffar

För föräldrar med barn 3-12 år. Syftet med träffarna är att stärka relationen mellan förälder och barn. Främja ditt barns självkänsla, hur föräldrar kan arbeta för att stärka relationerna i familjen och hur konflikter kan förebyggas.

Körer för barn och unga

Körsång på ett lustfyllt sätt. Svenska kyrkan i Haninges körverksamhet finns tillgänglig för alla åldrar och smaker.

Folder - Kul i kyrkan VT 2023

Ladda ner vårens Kul i kyrkan-folder här.

E-post: haninge.ung@svenskakyrkan.se