Barn 0-6 år

Vi vill att varje barn ska få känna trygghet, glädje och gemenskap i våra grupper. Vi vill också att barnen ska få känna sig värdefulla och viktiga.

Julavslutningar i barnverksamheten

Kom och var med på julavslutningarna i barnverksamheten! Tillsammans firar vi in julen med julsånger i kyrkan och efterföljande julfika.

Öppna grupper - kom när det passar dig!

Barn- och föräldragrupp

För barn 0-6 år. En mötesplats där föräldrar kan träffas och knyta nya kontakter. Barnen får utvecklas genom lek, skapande och sång. Gemensam fika.

Pappa-grupp

Äntligen en pappa-grupp! Gemenskap, fika och lek med barnen. Vi ses på torsdagar i S:t Eskils kyrka.

UTIS

Vi träffas i kyrkans lekpark med uteleksaker framme och grillen tänd. Ta själva med det ni vill grilla. Drop in - ingen amälan behövs.

Fasta grupper/terminsgrupper - föranmälan krävs

Babyrytmik

En grupp för barn och föräldrar med fokus på gemenskap, musik och glädje. Ett musikaliskt sätt att komma nära varandra. Fasta grupper - föranmälan krävs.

Babymassage

Kom närmare ditt barn i lugn och ro. Det sker via olika typer av kärleksfull beröring som stimulerar barnets sinnen. Fasta grupper - föranmälan krävs.

Fast barn- och föräldragrupp

En terminsgrupp som du behöver anmäla dig till. Föräldrar och barn träffas en gång i veckan i en liten sluten grupp - för kontinuitet och möjlighet att lära känna varandra.

Mötesplatser för familjer

Vänta barn-grupp

Välkomna alla ni som ska få en ny familjemedlem! Vänta barn-gruppen träffas vid fyra tillfällen och samtalar om tankar, känslor och förväntningar.

MiniMaxi-dagar

Små och stora umgås tillsammans. Pyssel, sång, middag och andakt i S:t Eskils kyrka

Alla barn i centrum-träffar

För föräldrar med barn 3-12 år. Syftet med träffarna är att stärka relationen mellan förälder och barn. Främja ditt barns självkänsla, hur föräldrar kan arbeta för att stärka relationerna i familjen och hur konflikter kan förebyggas.

Folder - Kul i kyrkan HT-22

Ladda ner höstens Kul i kyrkan-folder här.

INFORMATION OM GRUPPERNA

Öppna grupper  Drop in
Fasta grupper  Skicka din anmälan till: haninge.ung@svenskakyrkan.se.

Har du frågor?
Kontakta gärna haninge.ung@svenskakyrkan.se eller tel. 08-555 670 29