Stifts- och kursgårdar

En plats att träffas i grupp, svetsas samman, mötas och njuta god mat i en atmosfär som stimulerar till både kreativitet och eftertanke. Men även en miljö för personlig återhämtning och själavård, för reflektion och inspiration.

Helsjöns folkhögskola och kursgård

Helsjöns kursgård ligger naturskönt vid Texelbergets fot och Helsjöns strand. Här finner du en miljö där ni kan koppla bort vardagens stress och ringande telefoner. En plats att träffas i sin grupp, svetsas samman, mötas och njuta god mat.

Helsjön folkhögskola är knuten till Göteborgs stift. Det är en skola på kristen grund med en vilja till öppenhet och respekt för alla.

Helsjöns folkhögskola och kursgård
519 81 Horred
0320 - 20 58 30, helsjon@helsjon.se
www.helsjon.fhsk.se

Åh stiftsgård

Åh stiftsgård är vackert belägen vid havet mellan Uddevalla och Ljungskile i Bohuslän. Den är känd för sina konfirmandläger, sommarläger och väckelsemöten och har i många år har varit en stiftsgård inriktad på ungdomsverksamhet och kyrkliga kurser. Allt från konfirmationsläger till konferenser för kyrkans personal.

Åh stifts- och konferensgård
Åh 252