Gustavigården

Gustavigården är domkyrkans församlingshem och här finns fina lokaler för sällskap upp till 75 personer. Boka Gustavigården samtidigt som du bokar dop eller begravning.

Gustavigården ligger på Kyrkogatan 28, strax intill Domkyrkan. På andra våningen finns en vacker, ljus salong och en matsal samt ett kök med utrustning för 75 personer. Du kan hyra våningen för dopkaffe och minnesstunder. Hyran är 750 kr (1500 kr för icke-medlemmar) och du disponerar lokalen i ungefär fem timmar.

På övriga våningsplan finns församlingsexpeditionen och kontor för personal.