Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Gävle Besöksadress: Kaplansgatan 1, 80320 GÄVLE Postadress: Box 1423, 80138 GÄVLE Telefon:+46(26)170400 E-post till Svenska kyrkan i Gävle

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vill du jobba här?

Svenska kyrkan i Gävle (Gävle pastorat) har fyra församlingar (Heliga Trefaldighet, Staffan, Bomhus och Maria församling), en kyrkogårdsenhet, familjerådgivning, samtalsakut, teckenspråksverksamhet, sjukhuspräst, högskolepräst, administrativ enhet samt förskoleverksamhet. I församlingarna bor ca 74 200 invånare, av dessa är ca 46 300 medlemmar i Svenska kyrkan. Här arbetar ca 120 anställda.

Gävle är en residensstad med stark utveckling och bra läge, här erbjuds livskvalitet nära internationell flygplats och storstadsregion. Gävles attraktion ökar och klättrar i rankingen "Bäst att bo" , bland annat i variablerna att vara ung, att ha arbete och i att ha familj. Nyfiken på Gävle?
Gå in på kommunens hemsida www.gavle.se 

Svenska kyrkan i Gävle möter många människor i glädje och sorg, i fest och i vardag. Vi möter gärna ännu fler!  Alla medarbetare i Gävle är anställda av Gävle pastorat men har en huvudsaklig placering i någon av församlingarna/övriga enheter.

Just nu söker vi en;

administrativ kyrkogårdsingenjör