Vill du jobba här?

Svenska kyrkan i Gävle (Gävle pastorat) har fyra församlingar (Heliga Trefaldighet, Staffan, Bomhus och Maria församling), en kyrkogårdsenhet, familjerådgivning, samtalsakut, teckenspråksverksamhet, sjukhuspräst, högskolepräst, administrativ enhet samt förskoleverksamhet. I församlingarna bor ca 74 200 invånare, av dessa är ca 46 300 medlemmar i Svenska kyrkan. Här arbetar ca 120 anställda.

För tillfället finns inga lediga tjänster.

Gävle är en residensstad med stark utveckling och bra läge, här erbjuds livskvalitet nära internationell flygplats och storstadsregion. Gävles attraktion ökar och klättrar i rankingen "Bäst att bo" , bland annat i variablerna att vara ung, att ha arbete och i att ha familj. Nyfiken på Gävle?
Gå in på kommunens hemsida www.gavle.se

Svenska kyrkan i Gävle möter många människor i glädje och sorg, i fest och i vardag. Vi möter gärna ännu fler!  Alla medarbetare i Gävle är anställda av Gävle pastorat men har en huvudsaklig placering i någon av församlingarna/övriga enheter.