Foto: Be-pe Foto

Konfirmation

Välkommen som konfirmand i Forshedabygdens församling! (Bilden visar 2019-2020 års konfirmander utanför Forsheda kyrka)

Som konfirmand får du möjlighet att fundera över små och stora frågor i livet, lära känna nya människor och ha roligt. Det är inte säkert att du får svar på alla dina frågor men du får höra hur andra tänker och kanske själv komma på vad du tycker och tror.

Ordet konfirmation betyder bekräftelse och när du konfirmeras bekräftar du ditt dop. Är du inte döpt så kan du döpas under konfirmandtiden.

Våra träffar är i Forsheda församlingshem. Vi kommer också att delta i gudstjänster och åka på läger. Konfirmandtiden följer i stort sett skolans läsår med början i augusti/september och avslutas med konfirmation till våren.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Per-Erik.

Anmäl dig i formuläret nedan.

Per-Erik Åkermo

Anmäl dig här för konfirmationsläsning 2020-2021