Hitta grav

Söker du en särskild gravplats? Här kan du hitta länkar till sidor där du kan leta vidare efter gravar.

SvenskaGravar - Här kan du söka efter gravsatta på kyrkogårdar hos för närvarande 51 kyrkogårdsförvaltningar. Bland annat från Falkenberg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Falun, Linköping, Karlstad m.fl.

FinnGraven.se – Omkring 55 församlingar/kyrkogårdsförvaltningar är i dag anslutna till tjänsten.

Gravar.se – Här finns uppgifter från drygt 200 svenska församlingar, främst landsbygd.

Gravstensinventeringen - Gravstenar från huvudsakligen från före år 1900