Foto: R.

Musik i Julens gudstjänster!

Julbön vid krubban i Dals-Eds kyrka, julaftonsgudstjänst i Håbol och Rölanda kyrkor, julottor i Töftedal, Nössemark och Dals-Eds kyrka. Julgudstjänst i Gesäter. Välkommen! För mer info, klicka på bilden.

Julafton 11.00 Julbön vid krubban i Dals-Eds kyrka.                                                Johanna Andersson, Amanda Björnerås sång, piano, orgel.

Julafton 22.00 Julaftonsgudstjänst i Håbol kyrka
Stig-Arne Jakobsson, Roger Karlsson pianomusik

Julafton 22.00 Julaftonsgudstjänst i Rölanda kyrka
Anna-Lena Forsdahl, Jacqueline Ljunggren fiol, sång, Wilma Ljunggren trumpet, sång. Amanda Björnerås piano, orgel.

Juldagen 07.00 Julotta i Dals-Eds kyrka
Henrik Flemberg, Amanda Björnerås sång, piano, orgel.

Juldagen 07.00 Julotta i Töftedals kyrka
Johanna Andersson, Madelene Holmström sång, piano

Juldagen 07.00 Julotta i Nössemark kyrka                                              Malin Henriksson, Malin Pettersson sång, piano.

Annannag jul 18.00 Julens psalmer i Gesäters kyrka                            Malin Henriksson, Stein Markman orgel, Berit Markman sång.