Foto: Magnus Aronsson Ikon

Webbsända gudstjänster

Varje söndag kl. 11 kan du fira digital gudstjänst med oss från någon av kyrkorna i Carl Johans pastorat.

Gudstjänster på YouTube

Carl Johans pastorat på YouTube

Eftersom vi inte just nu kan träffas och fira mässa tillsammans, har vi istället digitala gudstjänster. Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal Carl Johans pastorat, så hittar du enkelt till våra videos.

Samma tid, olika kyrkor

Söndagar kl. 11

Gudstjänsterna publiceras samma tid varje söndag under advent, och spelas in i kyrkor i hela pastoratet.

2:a advent- den 6 december: Gudstjänst från Carl Johans kyrka med Pontus Bäckström, präst, och Rolf-Åke Fält, organist.

Luciafirande

Den 13 december firas Lucia med sång och Luciatåg från Mastshuggskyrkan och Oscar Fredriks kyrka. Filmerna delas kommer också dom att finnas på vår Youtube-kanal och delas i sociala medier.

Kollekt under advent och jul

Luciafirande från Masthuggskyrkan.

Act Svenska kyrkan stödjer humanitära insatser över hela världen för att stärka flickor och kvinnors rätt till god hälsa, värdighet och makt över sitt eget liv.

Kollekten går till årets Julinsamling.

SWISHA DIN GÅVA TILL: 123 676 0011

Samma swishnummer varje vecka. Numret går till Carl Johans församling.