Foto: Malin Lingnert

Sommarprat från Carl Johan

Innan "Ingen hinner fram" tog sommarledigt spelade Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström in var sitt sommarprat. Om den tunna tråden som håller livet uppe, längtan, änglar och orättvisor. "Vad är en människa?"

Ludvigs sommarprat

”Vad är en människa?” är det genomgående temat i säsongens sista avsnitt. En radioessä om änglar med avklippta trådar, om längtan och flykt, om kampen mellan Baloo och Bagheera, om tiden och om gudarna.

Lyssna på Spotify, i din app för poddar eller via bloggen Ingen hinner fram.

Pontus sommarprat

Om den tunna tråden som håller livet uppe. Om att komma ut. Om att växa upp, växa ifrån och hitta tillbaks. Om livets orättvisor och om fotbollsbragder som aldrig glöms. Sommar i Ingen hinner fram, med Pontus Bäckström.

Lyssna på Spotify, i din app för poddar eller via bloggen Ingen hinner fram.

Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.

Podden ”Ingen hinner fram” drivs av prästerna Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström sedan mars 2019. Varje vecka släpps ett nytt avsnitt med innehåll som rör sig mellan ”kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik”.

Sommar i Carl Johans pastorat