Högsbo kyrka utifrån. HBTQ-flaggan är hissad.
Foto: Anders Thundal

Lokaler att hyra

I anslutning till Högsbo och Kaverös kyrkor finns samlingslokaler för uthyrning.

Lokaluthyrning under covid-19

I våra kyrkor och lokaler följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer för hur många som får samlas. Kontakta receptionen om du vill veta mer eller ställa frågor.

Högsbo församlingssal

Högsbo kyrka ligger strax bredvid Axel Dahlströms torg. Samlingslokalen ligger i samma byggnad som kyrkorummet, och i anslutning till salen finns fullt utrustat kök och rymligt kapprum.

Högsbo konferensrum

I Högsbo församlingshem finns konferensrum som går att hyra.

Konferensrum med whiteboard-tavla och ett långbord med stolar.
Konferensrum i Högsbo församlingshem. Foto: Malin LIngnert

Kaverös församlingssal

Kaverös kyrka ligger nära Nymilsgatans hållplats, i sluttningen mellan Flatås och Kaverös. Här finns en samlingssal med tillgång till ett mindre kök.

Lägergård på Styrsö

Lägergården S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård och har plats för 27 personer.