Högsbo kyrka utifrån. HBTQ-flaggan är hissad.
Foto: Anders Thundal

Lokaler att hyra

I anslutning till Högsbo och Kaverös kyrkor finns samlingslokaler för uthyrning.

Lokaluthyrning under covid-19

I våra kyrkor och lokaler följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer för hur många som får samlas. Kontakta receptionen om du vill veta mer eller ställa frågor.

Högsbo församlingssal

Högsbo kyrka ligger strax bredvid Axel Dahlströms torg. Samlingslokalen ligger i samma byggnad som kyrkorummet, och i anslutning till salen finns fullt utrustat kök och rymligt kapprum.

Högsbo konferensrum

I Högsbo församlingshem finns konferensrum som går att hyra.

Konferensrum med whiteboard-tavla och ett långbord med stolar.
Konferensrum i Högsbo församlingshem. Foto: Malin LIngnert

Kaverös församlingssal

Kaverös kyrka ligger nära Nymilsgatans hållplats, i sluttningen mellan Flatås och Kaverös. Här finns en samlingssal med tillgång till ett mindre kök.

Lägergård på Styrsö

Lägergården S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård och har plats för 27 personer.

S:t Olavsgården

Lägergården S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård ett par minuter från en fin badplats och knappt tio minuter från färjan.

Ljusbäraren i Högsbo kyrka.

Gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst i Högsbo församling! Under sommaren firar vi gudstjänst på söndagar kl. 17 i Högsbo kyrka och på onsdagar kl. 12 i Kaverös kyrka.

Högsbo kyrkodling

För dig som gillar odling och människor.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsstöd

Vill du prata med någon om tro och tvivel, dela dina tankar kring liv och död, mening och existens? Hör av dig till oss för att boka enskilt samtal med diakon eller präst.

Verksamheter

Varje vecka fylls församlingens lokaler med verksamhet för stora och små. Vad intresserar dig?