Högsbo kyrka utifrån. HBTQ-flaggan är hissad.
Foto: Anders Thundal

Lokaler att hyra

I anslutning till Högsbo och Kaverös kyrkor finns samlingslokaler för uthyrning.

Lokaluthyrning under covid-19

På grund av coronapandemin hyr vi just nu inte ut lokaler till samlingar efter kyrkliga handlingar. Undantaget är vissa lokaler i Masthugg och Kaverös. Maxgränsen på 8 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar gäller vid en eventuell uthyrning. Kontakta receptionen för mer information.

Läs mer om max antal deltagare vid allmänna sammankomster på regeringen.se.

Högsbo församlingssal

Högsbo kyrka ligger strax bredvid Axel Dahlströms torg. Samlingslokalen ligger i samma byggnad som kyrkorummet, och i anslutning till salen finns fullt utrustat kök och rymligt kapprum.

Högsbo konferensrum

I Högsbo församlingshem finns konferensrum som går att hyra.

Konferensrum med whiteboard-tavla och ett långbord med stolar.
Konferensrum i Högsbo församlingshem. Foto: Malin LIngnert

Kaverös församlingssal

Kaverös kyrka ligger nära Nymilsgatans hållplats, i sluttningen mellan Flatås och Kaverös. Här finns en samlingssal med tillgång till ett mindre kök.

Lägergård på Styrsö

Lägergården S:t Olavsgården ligger på Styrsö i Göteborgs södra skärgård och har plats för 27 personer.