Vi söker kyrkomusiker 100%, se nedan!

Burlövs församling söker
Kyrkomusiker, 100 %
Svenska kyrkans kyrkomusikexamen, lägst nivå B

Vårt församlings- och gudstjänstliv är präglat av öppenhet och har en diakonal inriktning. Församlingen har två kyrkor och två församlingshem. Söndagar firas gudstjänst i Arlövs kyrka och sommartid samt vid vissa högtider även i Burlövs kyrka. Dessutom firas regelbundet kvällsmässor och middagsbön samt olika gudstjänster/andakter i barn- och familjeverksamheten. Burlövs församling prioriterar barn och unga och verksamhet som riktar sig till dem. Musiken är viktig, här finns såväl barnkör som flera vuxenkörer samt en musikkonfirmandgrupp. Musikaliskt har vi en stor bredd i våra gudstjänster och verksamheter. I Arlövs kyrka finns en Åkerman och Lundorgel från 2009 och i Burlövs gamla kyrka finns en Mårtenssonorgel från 1979. Därutöver finns gott om piano och flyglar i församlingen.

Församlingen är huvudman för begravningsverksamheten i kommunen och driver förskola både i Arlöv och Åkarp. Sammanlagt har församlingen drygt 40 anställda, där församlingsenhetens cirka 20 medarbetare har en tät samverkan i de olika verksamheterna.

Burlövs församling omfattar samma yta som Burlövs kommun, med de två tätorterna: Arlöv och Åkarp. Kommunen växer och präglas av goda kommunikationer, företagsamhet och mångkultur.

Arbetsuppgifter:
En del av denna tjänst är inriktad mot konfirmander och unga. Givetvis ingår tjänstgöring på gudstjänster/mässor och kyrkliga handlingar (cirka var tredje helg) samt körarbete och spelning på kvällsmässor och andakter. Att delta i planering och utvecklingen av församlingens gudstjänster och gudstjänstliv är en självklar del av arbetet liksom ansvar för instrumentvård. Sammanlagt finns i församlingen 2,5 kyrkomusikertjänster. Vi tillämpar årsarbetstid.

Kvalifikationer:
Du har Svenska kyrkans kyrkomusikerexamen, lägst nivå B, eller motsvarande utbildning och har en bred musikalisk kompetens. Kompetens, erfarenhet och intresse av arbete med barn och unga är en förutsättning för tjänsten. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar.

Omfattning:
Tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan vill vi ha senast 17 maj 2021. Vi behandlar ansökningarna löpande. Provspelning ingår som del av anställningsprocessen.

Ansökan inklusive CV, referenser och löneanspråk ska skickas till:
Burlövs församling, Box 174, 232 22 Arlöv eller burlov.forsamling@svenskakyrkan.se. Skriv ”ansökan” på kuvert eller som ämne.

För information om tjänsten:
Lena Petersson, kyrkoherde, 040 642 89 04 eller lena.k.petersson@svenskakyrkan.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/burlov
Vi undanber oss erbjudande om annonserings och rekryteringshjälp.