Kyrkoråd

Församlingsborna väljer sina representanter till Kyrkofullmäktige. Dessa utser inom sig Kyrkorådet, som fungerar som församlingens styrelse.

Foto: Nina Björkman

Burlövs församlings kyrkoråd:

Zanne Stubkjaer Puchleitner, Vlado Somljacan, Pia Malmgren, Laila Knudsen, Sven-Åke Persson, Anna-Clara Johannisson, Lars-Anders Espert, Margareta Abelsson, Håkan Dahlgren, Gun-Britt Penderos, Kristoffer Daag, Lena Petersson (kyrkoherde), Anneli Kihlstrand (ordförande).

Foto: Nina Björkman

Sven-Åke Persson, Vlado Somljacan, Dan Pettersson, Håkan Dahlgren, Kristoffer Daag , Zanne Puchleitner Stubkjaer, Gun-Britt Penderos, Anna-Clara Johannisson, Lena Petersson (kyrkoherde), Margareta Abelsson, Anneli Kihlstrand (ordförande).

Foto: Nina Björkman Kyrkofullmäktige i Burlövs församling.