Sommarkyrka i Spjutstorp

"Musik i sommarkväll" tisdagen den 11 juli, kl. 19.00 Vägkyrka torsdag- lördag 13.00-16.00 Mässa 16 juli, kl. 11.00 i Spjutstorps kyrka.

Foto: Åsa Modin

”Musik i sommarkväll”

Tisdagen den 11 juli kl. 19.00 -”Bluegrass” – ”The Original Five”

Här blandas eget material med traditionell bluegrass och vi får åka på musikaliska utflykter till jazzen, folkmusiken och gospeln. Genuin spelglädje och experimentlusta tar oss ut på en musikalisk resa över Atlanten och tillbaka.

Vägkyrka

Torsdagen den 13 juli kl. 13.00 – 16.00

Fredagen den 14 juli kl. 13.00 – 16.00

Lördagen den 15 juli kl. 13.00-16.00

Gunilla och Anders Vardam ställer ut sina alster

Under vägkyrkan i Spjutstorp kommer ett konstnär- och designpar som heter Gunilla och Anders Vardam att ställa ut sina alster.  Gunilla arbetar med återvunna petflaskor och har satt upp sitt ljuddämpande material på Nationalmuseet i Köpenhamn och i många skolor och kommunmiljöer. Anders tittskåp med spännande berättelser är tillverkade av återvunnet material. Dessutom ställer han ut konst med egna berättelser. Han har bland annat haft utställningar här på Österlen och på Liljevaljs i Stockholm.

Söndagen den 16 juli kl. 11.00 Mässa i Spjutstorps kyrka

Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe.

Varmt Välkomna!