Brösarp-Tranås församling Besöksadress: Albovägen 27, 27350 BRÖSARP Postadress: Albovägen 27, 27350 Brösarp Telefon:+46(414)18100 E-post till Brösarp-Tranås församling

Om Brösarp-Tranås församling

Brösarp-Tranås är beläget på vackra Österlen i sydöstra Skåne.Vi är ca 2600 medlemmar i en församling präglad av landsbygd och byar.

Brösarp-Tranås församlingen är, som en del av Svenska kyrkan, ett evangelisk-luthersk trossamfund. I församlingen finns sju kyrkor: Brösarps kyrka, Eljaröds kyrka, Andrarums kyrka, Fågeltofta kyrka, Skåne-Tranås kyrka, Onslunda kyrka och Spjutstorps kyrka.

Förutom gudstjänster och kyrkliga handlingar, som dop, konfirmation, vigslar och begravningar, erbjuder Brösarp-Tranås församling året om många olika verksamheter i våra kyrkor och församlingshem.