Välkommen i Botkyrka församling

Här får vi dela livet med varandra och Gud, tillsammans finns vi här för varandra.

Sex kyrkor i fyra distrikt

Botkyrka församling består av norra distriktet (med Botkyrka kyrka och Ljusets kyrka), Tullinge distrikt (med Tullinge kyrka och Lida idrottskyrka), Tumba distrikt (med Tumba kyrka) och Ängskyrkans distrikt (med Ängskyrkan).

Vi firar gudstjänst flera gånger i veckan, har körer, samtalsgrupper, öppen förskola och många andra verksamheter. Här finns något för alla.

Kyrkor & kyrkogårdar

I församlingen finns sex kyrkor, två kyrkogårdar och en begravningsplats

Barnfamilj leker och spelar musik i en kyrka

Verksamhet för alla

Gudstjänster, körer, samtalsgrupper, öppen förskola, bibelsamtal och annan gemenskap. Här finns något för alla - oavsett ålder och bakgrund.

Nyhetsbrev från Botkyrka församling

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev.

Någon att prata med

Ibland kan vi behöva någon att prata med. Du kan få kostnadsfria samtal med en diakon eller präst. Samtalen sker under tystnadsplikt.

Uppsala domkyrkas gosskör i rödgula och blåa kåpor sjunger i en fullsatt domkyrka.

Konserter i Botkyrka församling

Kommande konserter, musikgudstjänster, lunchmusik med mera.

Följ oss

Vi finns på Facebook och på Instagram, sök efter Botkyrka församling så hittar du oss. På Facebook finns även sidor för våra fyra distrikt, som du kan följa om du är intresserad av vad som händer i en specifik kyrka i församlingen.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du veta mer om Botkyrka församling och våra verksamheter? Hör gärna av dig till vår församlingsexpedition. Ring 08-530 222 00 eller skicka e-post till botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se.