Någon att prata med
Foto: Unsplash

Samtal & stöd

Ingen orkar bära livets påfrestningar ensam.

Vi människor är skapade till att leva i gemenskap. Ingen av oss orkar bära livets påfrestningar ensam. Därför behöver vi finna styrka hos varandra.

Turas om. Ibland är du den som är stark, som kan lyssna och trösta, men ibland behöver du också vara den som ber om hjälp, som behöver ett råd eller någon som lyssnar och bryr sig.

I Botkyrka församling finns möjlighet till stöd på flera sätt. Du har möjlighet till enskilt själavårdssamtal. Du kan även delta i sorgegrupper som leds av präst och diakon.

Semesterstängd diakonimottagning 8/7-16/8

I sommar har vår diakonimottagning stängt under perioden 8/7-16/8, då vi enbart har en begränsad personalstyrka i tjänst. Kontakta vår församlingsexpedition (08-530 222 00) om du vill komma i kontakt med en präst eller diakon under denna tid.