Other languages with Google Translate

Andakt på väg

Korta filmer inför veckan som kommer. 52 klipp, en för varje söndag, som ger dig en chans att stanna upp och samla tankarna en stund.

Andakt på väg är precis vad namnet antyder – en kort andakt skapad för dig som är på väg någonstans. Kanske finns du i morgonrusningen eller står och väntar på en försenad buss.

Cecilia Södertun
Bild: Lars Bermann

Varje avsnitt är ungefär 5-10 minuter långt, alldeles lagom för att hinna med att samla dina tankar en stund, vare sig du är på väg hem, till arbete, till försäkringskassan, till förskole-hämtning, till affären, till banken, till skola eller helt enkelt har en liten stund över hemma i soffan. Under ett år släpptes 52 filmer, inspelade i våra kyrkor.

Välkommen till en stund av stillhet, mitt i vardagens brus.