Julkrubba i trä i Botkyrka kyrka.

Advent och jul i Botkyrka församling

Gudstjänster och konserter från första adventshelgen och framåt, jul i öppen verksamhet och jul i kyrkorummen. Det händer mycket i församlingen under advent och jul. Välkommen!

Konsertbiljetter

Till fyra av konserterna i Tullinge kyrka behöver du boka gratisbiljett via billetto.se. Det gäller Vi sjunger in julen 26/11, båda Luciakonserterna 10/12 och Julkonserten 18/12. Klicka på konserten som du vill boka biljett till nedan, så finns direktlänkar till biljettbokningen där.

Advents- och julkonserter

Vi sjunger in julen

Julkonsert på andra advent, Ängskyrkan söndag 4 december 17.00.

Luciatåg i porslinsfigurer.

Luciakonserter

Tullinge kyrkas traditionella Luciakonserter, lördag 10 december 15.30 och 16.30. Gratisbiljetter krävs.

Himlen i min famn

Luciakonsert i Ängskyrkan tisdag 13 december 18.30.

De vackraste julsångerna på finska

Kauneimmat joululaulut, Ljusets kyrka söndag 18 december 14.00.

Christmas Candlelight Concert

Julkonsert på fjärde advent. Botkyrka kyrka söndag 18 december 15.00.

Vinterdrömmar - En symfonisk jul

Julsymfoni på fjärde advent. Ängskyrkan söndag 18 december 17.00.

Julkonsert

Musik på fjärde advent, söndag 18 december 18.00 i Tullinge kyrka. Gratisbiljetter krävs.

Julens sånger och psalmer

Konsert på annandag jul, måndag 26 december 16.00 i Tullinge kyrka.

O makalösa stjärna

Musikgudstjänst på trettondagen, fredag 6 januari 16.00 i Tullinge kyrka.

Trettondagsmusik

Julen klingar ut i Ängskyrkan, söndag 8 januari 17.00.

Adventsbasar i Ängskyrkan

Lördag 3 december med start 10.30 är det dags för Ängskyrkans årliga basar med lotterier, mat, fiskdamm, fika, försäljning med mera.

Botkyrkabarn

Botkyrkabarn 2022

Julkampanjen Botkyrkabarn återvänder för femte året i rad. Hjälp utsatta barnfamiljer i Botkyrka, skänk en gåva i dag!

Gud blev människa

Advent betyder ankomst. Vi väntar på och förbereder oss för julen - att Jesus föddes. Gud blev människa eftersom Gud ville komma närmare mänskligheten.