Alla tror något. Vågar vi prata om vad vi tror?

Två filmer om att våga tala tro med varandra.

Se filmerna:

I köket.
På busshållplatsen.

Filmerna är framtagna genom ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Borås, Sandhult och Fristad för att uppmuntra oss till att tala tro med varandra.

Projektet handlade om att utveckla dopinbjudan och dopuppföljning, och att inspirera till att tala tro och liv. Pengar söktes från Skara stift genom riktat församlingsbidrag.

Inom projektet i Borås gjordes först en undersökning av biblar som riktar sig till barn. Det resulterade i att vi i Borås har bytt bibel som pastoratet delar ut till fyraåringar. Därefter arbetades en folder fram till stöd för att tala tro i hemmen. Den delas bland annat ut vid dopsamtal.

För mer information om filmerna, kontakta Cecilia Svensson, kommunikatör, 033-17 95 05.