Kyrkans Unga

KU för dig som går i nian eller är äldre

SKU Björklinge är en lokalavdelning för Svenska Kyrkans Unga, en ungdomsorganisation som finns över hela Sverige.

Vi träffas onsdagar kl. 18.30 - 21.00 i Björklinge församlingshem, pratar, fikar, leker, busar, skapar och åker på läger tillsammans. Vi gör även resor utomlands till något häftigt ställe av betydelse, såsom Assisi eller Taizé.

Välkommen du också! Du kan bli medlem genom att gå in på medlemssidorna, fylla  i dina uppgifter och välja Björklinge som din lokalavdelning i en lista. Alternativt skicka ett mail till Monika Josefsson eller ring 018-37 78 63.

Det går också bra att bara dyka upp på någon av våra jätteroliga torsdagskvällar!

Läs mer om Svenska Kyrkans Unga här