Barnkörer

Sångglädjen står högt i tak hos våra barnkörer Supernovorna, Himlakören och Himlaskutt.

Björklinge:

Till Himlakören är barn i årskurs 1-3 är välkomna.

Vi fikar innan varje övning. Barnkören är hopslagen med miniorverksamheten och vi träffas tisdagar 13.25 – 16.00 i Björklinge församlingshem. Vi hämtar barnen efter skolans slut. För mer information läs mer under Barn.

Bild: V Zander

Supernovorna för barn i årskurs 3-5 träffas på tisdagar 14.45-17.00 med fika.

Båda körerna sjunger roliga, sånglada och fina låtar.
Vi medverkar i kyrkans familjegudstjänster samt i konserter vid Vår, Lucia och Jul.

Verksamheten är gemensam för alla barn i Björklinge och Viksta.

Anmälan behövs - antal platser begränsat.
Klicka på länken för anmälan

För mer information
Kontakta körledare Margareta Andersson Brennan på telefon 018-37 78 65 eller skicka E-post till Margaretaeller Magnus Kilvén på telefon 018-37 05 39 skicka  E-post till Magnus

Skuttunge:

Himlaskutt– Sång, dans och dramagrupp för barn i årskurs 1-5.

Bild: V Zander

Träffas på torsdagar 15.00- 16.30 i Skuttunge Missionshus, barnen hämtas ca 14.50 vid skolan.

Vi pysslar, sjunger, dansar och ibland gör vi ett drama.

För mer information kontakta ledare

I samarbete med