Andlig vägledning

Vill du fundera kring din tro i samtal tillsammans med någon.

Hör av dej till:

Iréne Pålsson

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!

Gunilla  Gottsäter

Gunilla Gottsäter

Mer om Gunilla Gottsäter

Jag är diakon i församlingen. Mitt arbete består mycket av samtal med människor i livets olika skeden. Det kan vara både enskilda samtal och samtal i grupper. Som diakon har jag naturligtvis tystnadsplikt. Till mina uppgifter hör också att arbeta med att församlingen får vara en plats för gemenskap som t ex i våra öppna träffar dit alla är välkomna.