Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Tack för alla anmälningar!

Hann du inte anmäla dig? Kontakta Anette Rajaniemi!

Bra att veta

Grupperna Skidkonfirmand och Sommarkonfirmand har 22 platser vardera men det lägerfria alternativet har mer eller mindre obegränsat antal.

Passar inget utav alternativen dig?

Kolla in våra grannförsamlingars alternativ! Vi samarbetar med Förslöv-Grevie  och Västra Bjäre . Det är fritt att söka vart man vill!

Vi hjälps åt!

Bild: Magnus Aronson

Jag vill gärna åka med, men tycker att det är för dyrt.

Det finns möjlighet för dig som behöver hjälp till kostnaden. Kontakta Anette så hjälps vi åt! Ingen skall behöva avstå konfa för att det finns en kostnad.

Finns det något du undrar över? Hör av dig till Anette!

Anette Rajaniemi