Other languages with Google Translate

Kontakt

Båstad-Östra Karups församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 21, 26933 Båstad Telefon: +46(431)78700 E-post till Båstad-Östra Karups församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

- Är du nyfiken på livet och kristen tro?

Bild: Eva Axbarr/Ikon

Tag chansen och kom med i någon av våra konfirmandgrupper!

Du som skall börja 8:an i skolan får en inbjudan från vår församling. Vi erbjuder olika tider och grupper som vi hoppas skall kunna passa dig!

Tillsammans ställer vi de stora frågorna som vi alla grunnar på ibland...

- Vad är meningen med livet? Finns det en uppgift för mig? Varför kristen? Ont och gott?

Tillsammans upptäcker vi också Bibeln, vem är Jesus, kyrka och gudstjänst med mera.

Ett viktigt och populärt inslag är vår gemensamma resa till Berlin och koncentrationslägret Sachsenhausen. Då ställs allt på sin plats - vad är en människa värd och vem bestämmer vem som skall få vara med eller inte?

Resan och besöket lämnar ingen oberörd.

Konfirmandtiden avslutas med en festlig gudstjänst i Mariakyrkan eller i Östra Karups kyrka.

Bild: Eva Axbarr