Other languages with Google Translate

Kontakt

Båstad-Östra Karups församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 21, 26933 Båstad Telefon: +46(431)78700 E-post till Båstad-Östra Karups församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körer

Körsång i Ö Karup
Att sjunga i kör är kul och nyttigt för både kropp och själ.
I Östra Karup finns det körer för de flesta åldrar och
sångarglädjen är stor!

Canticum:
En fyrstämmig blandad kör för vuxna. Vi sjunger vid kyrkans olika stora högtider, gör temakonserter, vår och julkonsert. Vi söker främst mansröster. Måndagar 19.00–21.30.

Torsdagskören:
En vuxenkör som vänder sig till dig som är ledig dagtid.
Vi sjunger tre- och fyrstämmigt. Vi uppträder i olika sammanhang, både i och utanför kyrkan. Vi övar varannan torsdag kl. 10.00–11.30 ojämn vecka.

Barnkören Piggelin:
Kören är för de yngre barnen i klass 1–2. Vi medverkar vid familje-gudstjänster, vårkonsert och julmusikal. Torsdagar kl. 14.00–14.40.
Max 20 barn.

Barnkören Joy:
Kören är för flickor och pojkar i klass 3-5. De som går i klass 6 kan välja mellan att sjunga i Joy eller Singo. Ni kommer direkt efter skolans slut och då fikar vi. Sedan är det sångövning en timme. Vi medverkar vid familjegudstjänster, vårkonsert, luciakonsert och julmusikal.
Torsdagar kl. 14.45–16.00.

Ungdomskören Singo:
Här är det tjejer och killar i klass 6-9 som sjunger. Vi sjunger allt möjligt; pop, gospel och ballader. Vi medverkar vid olika konserter som vår-, lucia- och julkonsert. Måndagar kl. 15.40–17.00.

Kören Bel Canto:
Här fortsätter vi utveckla körsjungandet. Kören är en blandad kör med killar och tjejer från gymnasieåldern och uppåt. En kör med bred repertoar. Vi sjunger i olika sammanhang, både i och utanför kyrkan.
Vid intresse hör du av dig så ses vi för provsjungning.
Torsdagar kl. 19.00–21.00.

Torsdagskören

En vuxenkör som vänder sig till dig som är ledig dagtid.
Vi sjunger tre och fyrstämmigt, både i och utanför kyrkan.
Ö Karups församligshem
Torsdagar ojämna veckor 10,00-11,30

Körledare Marianne Nihlén 0431-742 24
marianne.nihlen@svenskakyrkan.se

Båstads Barnkör
för pojkar & flickor från förskolan och uppåt, övar på tisdagar
kl. 15,15-16,15 i musiksalen på Strandängsskolan (förskolan/lågstadiet/)

Båstads kyrkokör
En blandad vuxenkör som vill växa. Kören övar på måndagar
kl. 19,00-21,00 i församlingsgården. På programmet:
Körsång i Mariakyrkan, körresa, vårkonsert, blandad repertoar m.m.

Körledare: Andreas Lindgren 0431-787 06

andreas.lindgren@svenskakyrkan.se

Intresserad av piano eller kyrkorgel- undervisning? Barn och ungdomar kommer först i fråga. För upplysningar kontakta Andreas Lindgren.