Kyrkor & kapell i Askersunds pastorat
Foto: Askersunds pastorat

Askersunds pastorat

Askersunds pastorat består av tre församlingar i södra delen av Närke; Askersund-Hammars församling i söder, Lerbäcks församling i nordöst och Snavlunda församling i nordväst. Från Vättern till Bergslagsskogar...

Som vi blivit vana vid det här laget så har vi att förhålla oss till Folkhälsomyndighetens regler och råd. Snabba ändringar kan komma att ske i våra verksamheter med anledning av detta. Vi uppdaterar löpande hemsidan och våra sociala medier med den senaste informationen.

Pandemirestriktion 12 januari 2022 innebär bland annat:
Anvisade platser, minst en meter mellan varje sällskap (sällskap max 8 pers). Begränsat antal platser i våra kyrkor och kapell, var ute i god tid!

Tills vidare inga soppluncher och inget kyrkkaffe.
Stick- och handarbetscafé inställt tills vidare.
Tisdagscafé 1 februari är inställt.

Barn och ungdomsverksamhetens terminsstart uppskjuten!
Vår plan och förhoppning är att grupperna ska kunna starta under v. 5. Mer information kommer här på hemsidan och i våra sociala medier.