Konfirmation sommaren 2016
Foto: Mats Hermansson

”Här kan man slappna av - det är en frizon”.

Ibland går allt så lätt, det bara flyter på. Vänner som bryr sig, härlig musik i lurarna, sol som skiner. Andra dagar har man tusen "varför?" i huvudet. När den man är kär i sviker. När någon man gillar råkar illa ut - eller när man bara är förbannad på alla orättvisor och känner sig ensam.

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om sånt som är viktigt - om livet! Stort som smått: kärlek, sex, döden, meningen med livet, finns Gud? Vem är jag?

Vi förutsätter inte att du som anmäler dig tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om. Välkommen att ”provtro” tillsammans med oss!

Vi erbjuder tre alternativ:

Konfirmation vardag (KOVA), träffas onsdagar efter skolan med möjlighet att åka på läger för de som vill.

Konfirmation intensiv (KOIN), lägerkonfa med bl.a skidresa till Järvsö v.9

Konfirmation sommar (KOSO), träffas de tre första veckorna under sommarlovet varav en vecka läger.

Gemensamt för alla är kick-off 4 oktober 2020. Vi har dessutom några gemensamma träffar under året.

Vi finns också på Facebook, Instagram och SnapChat.

Läs mer om konfirmation över hela Gotland på Visby stifts hemsida www.svenskakyrkan.se/konfirmandgotland

Kontaktpersoner konfirmation

Pia Tofténius