Konfirmation sommaren 2016
Foto: Mats Hermansson

”Här kan man slappna av - det är en frizon”.

Ibland går allt så lätt, det bara flyter på. Vänner som bryr sig, härlig musik i lurarna, sol som skiner. Andra dagar har man tusen "varför?" i huvudet. När den man är kär i sviker. När någon man gillar råkar illa ut - eller när man bara är förbannad på alla orättvisor och känner sig ensam.

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om sånt som är viktigt - om livet! Stort som smått: kärlek, sex, döden, meningen med livet, finns Gud? Vem är jag?

Vi förutsätter inte att du som anmäler dig tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om. Välkommen att ”provtro” tillsammans med oss!

Om du som förälder tycker att du också skulle vilja veta mer, kika då på Vuxen väg till tro - Katekumenat.

KOSO = Konfirmand Sommar 22/23

Precis när sommarlovet börjar ses vi, först med dagträffar den 17-22 juni och sedan åker vi på läger 26 juni-30 juni. Lägret blir på Tofta Strandpensionat, där blir det strandhäng, sol och bad, lekar, bus, allvar och allt däremellan.Konfirmation: Lördagen den 2 juli kl: 14.00Börjar: Kick-off för alla grupper 18 septemberTillkommer träffar och gudstjänsttillfällen under terminerna, bland annat dygnar vi i domkyrkan under påsknatten och har ett lära-känna läger innan sommaren för de som har möjlighet att delta.

KOVA = Konfirmand Vardag 22/23

Vi träffas onsdagar efter skoltid för att på olika sätt lära oss om tro och liv och ha det roligt tillsammans! Två frivilliga helgläger erbjuds för extra fördjupning och skoj.Träffas: onsdagar mellan 16.00 – 17.30Läger: 2 helgläger OBS! FrivilligtKonfirmation: Lördagen den 6 maj kl: 14.00Börjar: Kick-off för alla grupper 18 septemberExtra träffar tillkommer, bland annat dygna i domen på påsknatten tillsammans med församlingens övriga konfirmandgrupper.

KOIN = Konfirmand Intensiv 22/23

Vi åker på läger på loven och lär oss om tro och liv tillsammans genom frälsarkransen, äventyr, lek, sång, m.m.Träffas: höstlov, jullov, sportlov och påsklov.Konfirmation: Lördagen den 13 maj kl: 14.00Börjar: Kick-off för alla grupper 18 september

Intresseanmälan i länken ovan.

Glada ungdomar som tittar in i kameran.

Hitta konfirmation

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.

Kontaktpersoner konfirmation: