Meny

Konfirmation

Har du vänner som bryr sig?

Ibland går allt så lätt, det bara flyter på. Vänner som bryr sig, schysst musik i lurarna, sol som skiner. Andra dagar har man tusen "varför?" i huvudet. När den man är kär i sviker. När någon man gillar råkar illa ut - eller när man bara är förbannad på alla orättvisor och känner sig ensam.

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om sånt som är viktigt - om livet! Stort som smått: kärlek, sex, döden, meningen med livet, finns Gud på Gotland? Vem är jag?

Vi förutsätter inte att du som anmäler dig tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det. Men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad den kristna tron handlar om. Vi ska inte bara prata om Gud, utan också med Gud. Bön, andakter och gudstjänster är viktiga.

Vi erbjuder fyra alternativ, Konfirmation vardag (KOVA), Konfirmation intensiv (KOIN), Konfirmation sommar (KOSO) och Rid-konfa (KORI). Gemensamt för alla är kick-off 30 september 2018 i Visby samt ett dygn i Domkyrkan under påsken. Vi har dessutom några andra gemensamma träffar under året.

Vi finns också på Facebook.

Läs mer på www.svenskakyrkan.se/konfirmandgotland

Prova-på-dag

Funderar du på att bli konfirmand?
Är du osäker på vilken grupp som passar dig?
Inga problem, kom till Prova på dag 15 september!

För dig som är nyfiken, tveksam, vill få med en kompis… Kom till Domkyrkan och träffa förra årets konfirmander, gå upp i kyrktornet, ställ en präst mot väggen med dina frågor, massor av gott fika och mycket mer…

Kontaktpersoner konfirmation

Pia Tofténius 
Direkttel: 0498-20 68 07 
Mobiltel: 070-608 11 19
pia.toftenius@svenskakyrkan.se