Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Församlingshemmet i Möllekull

Församlingshemmet i Möllekull ligger mittemot Drev-Hornaryds kyrka och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka Möllekulls församlingshem eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på  telefonnummer 0470-70 32 03.

Gudstjänst och verksamhet

Om församlingshemmet i Möllekull

Församlingshemmet i Möllekull ligger mittemot Drev-Hornaryds kyrka i Drev. Övervåningen hyrs ut till privat hyresgäst. Nedre våningen har en stor sal med plats för ca 40 personer och en mindre sal med plats för ca 8 personer.
Möllekulls församlingshem används för kyrkkaffe, minnesstunder och övriga samlingar.

Personal i Sjösås församling