Församlingshemmet i Möllekull

Församlingshemmet i Möllekull ligger mittemot Drev-Hornaryds kyrka och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Strax intill Drev-Hornaryds kyrka ligger församlingshemmet i Möllekull med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om församlingshemmet i Möllekull, öppettider, kontaktuppgifter, information om gudstjänst och verksamhet samt mer om lokaler att hyra, tillgänglighet och församlingshemmets historia.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu bara bokas för dopkalas och minnesgudstjänster. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till församlingshemmet i Möllekull

Möllekulls församlingshem
360 42 Braås

Kontakta församlingsexpeditionen för information.

Linda Skoglund

Värdinna/vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Sjösås församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om församlingshemmet i Möllekull

Församlingshemmet i Möllekull ligger mittemot Drev-Hornaryds kyrka i Drev. Övervåningen hyrs ut till privat hyresgäst. Nedre våningen har en stor sal med plats för ca 40 personer och en mindre sal med plats för ca 8 personer.

Möllekulls församlingshem används för kyrkkaffe, minnesstunder och övriga samlingar.