Foto: Kyrkogårds- och Fastighetsförvaltningen Växjö

Dädesjö sockenstuga

Dädesjö sockenstuga ligger mellan den nya och den gamla kyrkan och fungerar som församlingshem.

Mellan kyrkorna i Dädesjö ligger Dädesjö sockenstuga med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Dädesjö sockenstuga, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu inte bokas alls. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Dädesjö sockenstuga

360 42 Braås

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Linda Skoglund

Värdinna/vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Dädesjö församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Dädesjö sockenstuga

I sockenstugan sker mycket av Dädesjö församlings dagliga verksamhet. Här bjuds det på barnaktiviteter, körövningar, instrumentgrupper, kyrkkaffe, minnesstunder och dopkalas. Den stora salen rymmer 50 personer.