Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Braås församlingshem

Braås församlingshem ligger en bit från Sjösås gamla kyrka och rymmer pastorsexpedition och lokaler för församlingsverksamhet.

Om du vill boka Braås församlingshem eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 32 03.

Gudstjänst och verksamhet

Om Braås församlingshem

Braås församlingshem och pastorsexpedition ligger i nära anslutning till Braås skola och Sjölidens äldreboende. Lokalerna används flitigt både dagtid och kvällstid av kyrkans verksamheter, bl a Babycafé, Softis, Små & Stora, språkträning, studiecirklar och barnkör. Även företag och föreningar är återkommande hyresgäster.

”Stora Salen”, som kan ta emot 100 personer, används även för familjegudstjänster, minnesstunder, dopkalas, kyrkkaffe och olika samlingar. I den lilla salen ryms ca 12 personer.

Personal i Sjösås församling