Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, BOX 5, 72103 VÄSTERÅS Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Fotboll, rock eller dans? Vilken inriktning vill du ha på din konfirmation? Här hittar du alla våra grupper inför hösten 2016.

Anmäl dig till konfirmation!

Upptäck vår öppna förskola och andra roliga saker att göra för föräldralediga.

Utvecklande för dig och ditt barn

Upptäck vår öppna förskola och andra roliga saker att göra för föräldralediga.

Vill du utforska nya sidor hos dig själv och samtala med andra om livsfrågor? Hos oss kan du delta i samtalskvällar och andra sammanhang där du kan få att prata om tro och andra existentiella frågor.

Kropp & själ

Vi hjälper dig att uppmärksamma viktiga händelser i livet. Kontakta oss för en minnesvärd ceremoni.

Boka dop eller bröllop!

Stötta asylsökande i Västerås eller engagera dig i internationelle projekt. Bli volontär!

Gör något för din nästa!

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du Sveriges största biståndsorganisation. Bli medlem här!

Bli medlem!

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås