Någon håller i ett tårtfat med en grön prinsesstårta med rosa marsipanros på toppen.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Uppvaktningar

Svenska kyrkan i Valbo-Hedesunda pastorat vill gärna uppvakta sina äldre medlemmar när de fyller år.

Varje höst i Hedesunda...

bjuds 80-och 90 åringar in till gemensam fest. Firandet sker med kaffe och kaka, lunchbön och smörgåstårta. Inbjudningsbrev skickas hem till jubilarerna.

Uppvaktning i hemmet sker med blomma till 95 åringarna och uppåt. Till jul delas julblommor ut till Serviceboendet Ängslyckans avdelningar.

Ansvarig för diakonin i Hedesunda är Eleonor Modin, i samarbete med övriga kollegor och alla viktiga volontärer. Tveka inte att ta kontkat med Eleonor om du vill vara volontär, hon känns lätt igen när hon är ute med sin rätt så stora (och snälla) hund.

Elinor och hunden Tjabo utanför Hedesunda kyrka.
Diakoniassistent Elenor och hunden Tjabo utanför Hedesunda kyrka. Foto: Madelene Perpåls