Other languages with Google Translate

Musik/Körer/Vokalgrupp

Två körer finns i församlingen; kyrkokör och barnkör. Nu även en vokalgrupp

Våra körer och musikgrupper övar i S:t Botvidsgården, Tystberga

Barnkören För dig i åk 1-3.
Vi startar våra sångövningar måndagen den 2 september kl 14.00-14.30. barnkören kommer, förutom övningarna på måndagar, att vara med på några gudstjänster och vid Lucia. Mer om detta när vi kommer igång!
Nytt för hösten är att vi har Jacob Laustsen som körledare eftersom Maria Gunnemyr ska ha tjänstledigt för studier.

Kyrkokören Vi är en blandad kör som behöver fler altar men alla är varmt välkomna! Start: Torsdagen den 5 september kl 18.30.
/Körledare Maria Gunnemyr

Vokalgruppen välkomnar nya röster
Har du lust att vara med i en liten sånggrupp, där din röst utmanas att bära ansvaret för helheten, så kom och var med! Övning på fredagar kl 13.00.
Har du frågor eller vill prova på? Hör av dig till Jacob, se nedan

Vill du sjunga i kör? Eller lära dig spela orgel/piano?
Kontakta någon av våra kantorer.

Maria Gunnemyr

Mer om Maria Gunnemyr