Foto: Johannes Frandsen/ikon

Anmälan till arrangemang

Hur och varför behandlar vi dina personuppgifter?

Om du anmält dig till till ett arrangemang som Tranås pastorat ska hålla har du också blivit ombedd att ange vissa uppgifter i samband med detta.

Vi behöver behandla dina personuppgifter på följande grunder:
· För att administrera allting kring arrangemanget, t.ex. för att veta hur många som kommer att delta och hurvida någon specialkost behöver förberedas i de fall där mat serveras. Behandligen utförs för att uppfylla ett avtal med dig.
· Eftersom att vi vid vissa arrangemang serverar fika, lunch eller dylikt kommer frågan upp om matallergi. Genom att lämna sådana uppgifter samtycker du till att vi behandlar dem. I de fall där vi anlitar en tredje part, såsom en restaurang, lämnar vi enbart ut information om behov av specialkost i forma av antal glutenintoleranta ect.


Vilka personuppgifter behandlar vi?
Det är alltid obligatoriskt att ange namn och telefonnummer. Om du anger att du är allergisk mot något kan vi komma att behandla de uppgifterna.

Hur länge behandlar vi personuppgifterna?
Eventuella uppgifter om specialkost/allergier gallras av oss och eventuell tredje part direkt efter arrangemanget. Kontaktuppgifter sparas i ett år för att kunna skicka inbjudningar till våra andra kurser. Detta görs på basis av vårt berättigade intresse av att kunna marknadsföra våra kurser.

Dina rättigheter

Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas korrekt och i enlighet med lag