Konfirmation 2021/2022

Är du nyfiken?

Som konfirmand har du chansen att ställa många frågor. Vi tänker tillsammans och vi diskuterar och du får tänka själv! Kanske tror du, kanske tvivlar du, kanske är du bara nyfiken. Det är okej! Under tiden som konfirmand har du chansen att bilda dig din egen uppfattning och skaffa dig din egen åsikt.

I den här broschyren presenterar Tomelillabygdens församling sin konfirmandverksamhet. Detta är en inbjudan till dig som ska börja i årskurs 8 till hösten. Om du känner någon som är intresserad men som inte fått broschyren hör av dig så skickar vi en!

Du är välkommen att välja det alternativ som passar dig bäst och behöver alltså inte bo i den församling du väljer.

Tomelillabygdens församling
Vi träffas i församlinghemmet i Tomelilla på Byavägen 2.
All konfirmationsverksamhet är kostnadsfri.

Hej alla konfirmander. Hoppas att ni mår bra och att vi snart kan se fram emot att ses snart igen. Det är första gången i vår konfirmandverksamhets historia vi ledare inte får träffa er i november och december. Inte berätta om julens budskap, inte ha julmys och framförallt inte lära känna er allt bättre. Men nu är det som det är! Bara att gilla läget. Vi ser fram emot en ny vår 2021 med lättade restriktioner och mindre smitta.

Vi bifogar det dokument här som ni fått med er hem i er julpåse, en julpåse full med hälsningar och överraskningar. Dokumentet med information och uppgifter. Det ena dokumentet rör er vinterkonfirmander och det andra er sommarkonfirmander.

För mer information om konfirmandverksamheten i Tomelillabygdens församling ta kontakt med Charlotta Rosman Nissen