Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat Besöksadress: Soldatvägen 12, 79023 Svärdsjö Postadress: Industrivägen 3, 79023 Svärdsjö Telefon:+46(246)798900 E-post till Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat

Vi söker komminister!

TJÄNSTEN
Vi söker en präst för hela pastoratet men med särskilt ansvar för Svärdsjö församling. Du har ett verksamhetsansvar för den pastorala verksamheten i Svärdsjö.

Du kommer att ingå i församlingsrådet i Svärdsjö.

Tjänsten innehåller sedvanliga prästuppgifter som ingår i en landsbygdstjänst, från vaggan till graven. Vi ser gärna att du gläds i arbete med barn – och familjeverksamhet samt arbete med konfirmander.

En viktig uppgift är kontaktskapandet gentemot samhällsaktörer som skola, vårdcentral, hembygdsförening med flera. Vi ser gärna att du är en god kontaktskapare och brobyggare mellan kyrka och lokalsamhälle.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill ha din ansökan till tjänsten senast 8 augusti 2019 till Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat, Industrivägen 3, 790 23 Svärdsjö.
Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

För frågor och information kontakta kyrkoherde Kalle Bengtz, tel 0246-798906. Fackliga företrädare för KyrkA Anna Björk, tel 070-3212722 ,Vision Johan Jernberg, tel 0226464720.
Kyrkoherde Kalle Bengtz har semester v 26-29, och svarar gärna på frågor efter semestern.

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt kontakter med rekryteringsföretag.