Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat Besöksadress: Soldatvägen 12, 79023 Svärdsjö Postadress: Industrivägen 3, 79023 Svärdsjö Telefon:+46(246)798900 E-post till Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat

Lediga tjänster

Välkommen med din skriftliga ansökan senast 2019-03-31
 via mail till: svardsjo.pastorat@svenskakyrkan.se

eller via post till:
 Svärdsjö, Envikens, Sundborns pastorat
 Att: Torsten Byström
 Industrivägen 3
 790 23 Svärdsjö

SOMMARJOBB på kyrkogårdarna!

Vi söker 4 personer placerade i Svärdsjö, 1 person placerad i Enviken samt 2 personer placerade i Sundborn. Till sommaren 2019 (v.25 - v.32), uppdelat på olika perioder efter överenskommelse) söker vi medarbetare i åldern 16 – 17 år för verksamheten på våra kyrkogårdar och övriga fastigheter i Svärdsjö, Envikens, Sundborns pastorat. Du måste ha fyllt 16 år och du får inte ha fyllt 18 år innan anställningen påbörjas. Arbetstiden är måndag-fredag mellan 07.00 – 16.00. Arbetsuppgifter: gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, skyffla grusgångar m.m. Är du intresserad och vill veta mer kan du ringa till kyrkogårds- och fastighetschef Torsten Byström 0246-79 89 16. Välkommen med din skriftliga ansökan senast 2019-03-31 via mail till: svardsjo.pastorat@svenskakyrkan.se eller via post till: Svärdsjö, Envikens, Sundborns pastorat Att: Torsten Byström Industrivägen 3 790 23 Svärdsjö Ange namn, adress, personnummer, telefonnummer, epost, något om dig själv samt om placering önskas i Svärdsjö, Enviken eller Sundborn.