En ordförandeklubba ligger på ett blankt bord.

Veckoannonsering i lokalpress upphör

Nyhet Publicerad

Från och med 1 juli 2023 slutar Stora Lundby-Östad pastorat att annonsera varje vecka i Lerums tidning.

Från och med 1 juli slutar Stora Lundby-Östad pastorat att annonsera predikoturer i lokalpress. Skälet till kyrkorådets beslut är för höga kostnader i förhållande till hur många som läser annonserna.

Informationskanaler

Sedan många år publiceras information om gudstjänster och andra aktiviteter på pastoratets webbplats och i gratisappen Kyrkguiden. Pastoratet erbjuder också möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev där gudstjänster och aktiviteter för kommande två veckor presenteras.

Läs mer i länkarna nedan.

För frågor, kontakta kyrkoherde Magnus Eriksson.

Nyheter i ett kuvert och på en läsplatta.

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad och inspireras av det som händer i Stora Lundby och Östad församlingar? Anmäl dig till nyhetsbrevet här! Här kan du även läsa det senaste nyhetsbrevet.

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.