Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Thomas Köll

Först ut i serien Det där med rösten träffar vi Thomas Köll

Det där med rösten! Thomas Köll

Thomas Köll och jag möts upp på det lilla mysiga kaféet och pratar röst. Thomas är verksam som sångare men har en lite annorlunda ingång då han är slagverkare i botten. Hans röst är väldigt speciell då den har en väldigt varm färg med stort omfång och har en gång i tiden varit bas.

Vi lär känna Thomas och hans väg till sången där han ger några heta tips hur man kan arbeta för att integrera och expandera rösten och vikten av att välja rätt sånglärare.

Thomas Köll är inte bara sångare utan även dirigent. Som sångare har han medverkat det senaste året i bl a Monteverdi, Messias, Johannespassionen, Nyårskonsert! samt senast i Matteuspassionen. Välkommen till Thomas Kölls värld!