Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Det där med rösten! Ingrid Tobiasson

Vi pratar tabu, vi pratar lösningar och att man kan alltid göra något annat. Välkommen till Ingrids kreativa värld.

Än håller rösten, än finns glädjen och än finns lusten att musicera tillsammans. Och om inte, kan man alltid göra något annat! En härlig och lustfylld devis som har följt Ingrid genom livet.

Vi pratar med Ingrid Tobiasson om det som man helst undviker att prata om som artist, dvs ålder och hur länge man kan hålla på.

Ingrid har en spännande bakgrund inom teater, rytmik och musiker. Det fanns hela tiden en dragning åt sång och opera men det dröjde ända tills Ingrid var 30 år innan hon började på Operahögskolan. Ingrid var sedan länge anställd på Operan. Hos oss är Ingrid en återkommande och älskad gästartist. Välkommen till Ingrids kreativa värld!