Foto: Lousie Linde

Arkiv musik

Här hittar du publicerade konserter, intervjuer, recensioner och utnämningar

Ithaka

Upplev Michael Waldenbys fantastiska tonsättning här. Miriam Treichl mezzosopran och Michael Waldenby vid orgeln. Registrater Patrick Lindblom och Martin Blomquist. Filmat av Pär Fridberg i S:ta Clara kyrka

Encore!

Just nu kan vi inte träffas på konsert men vi kan lyssna in och njuta av det som varit! I Encore! presenterar vi körernas material. Näst ut i Encore! visar vi hela Let Your Light Come med S:t Jacobs Kammarkör. Varmt välkommen!

Ave maris stella

Gary Graden och Anders Åstrand i Ave maris stella från konserten Songs for an Autumn Afternoon i S:t Jacobs kyrka. Gary Graden sång Anders Åstrand vibrafon och marimba Film och ljus Mats Helgesson

Rainbow Connection

Gary Graden och Anders Åstrand i Rainbow Connection från konserten Songs for an Autumn Afternoon. i S:t Jacobs kyrka. Gary Graden sång Ander Åstrand vibrafon och marimba Mats Helgesson film och ljud

Recensioner Messias

Den 1,2 och 3 december gick Messias i Storkyrkan. Här kommer recension från det tillfället. Samtidigt lanserades Messias som skiva och här finns en recension över den. Här kan du också lyssna in på ljudklipp från konserten!

Mattias Wager ny ledamot vid Kungl. Musikaliska akademien

Vår domkyrkoorganist Mattias Wager har blivit invald som ny ledamot av Kungl. Musikaliska akademien. Vi firar detta med att publicera lite om Mattias just här!