Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Välkommen på konfirmation!

Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Du som fyller 14 år i år. Vi vill ge dig chansen att konfirmeras hos oss. Söderköping S:t Anna församling bjuder in till fyra olika grupper som du kan välja mellan.
Under konfirmandtiden kommer vi både tänka, prata och uppleva mycket tillsammans. Kom som du är!